Wie zijn wij

Martijn & Martijn hebben Bureau-M2 B.V. opgericht in het begin van 2022.

Bureau-M2 is operationeel vanuit het kantoor in Amsterdam.

Het team van Bureau-M2 het bouwkundig ontwerpbureau en adviesbureau voor al uw vergunningen en bouwkundige tekeningen
Wij zijn Martijn & Martijn

Het ontstaan

Zondag en Vreeker hebben voor de start van Bureau-M2 al een handjevol projecten samen uitgewerkt. Niet alleen tijdens de studie in Amsterdam maar ook daarna. Een aantal jaar na onze studie hebben wij onze ambitie naar elkaar uitgesproken en vanaf dat moment is het erg snel gegaan. Er is enkele weken later een eerste afspraak ingepland en vanaf dat moment werd de knoop doorgehakt. Wij wisten het zeker, een bouwkundig, ontwerp- en tekenbureau met een adviserende rol moest het gaan worden. Binnen no-time hebben wij via verschillende adviseurs een besloten vennootschap opgezet en ingeschreven bij de kamer van koophandel. Er werd een logo ontworpen, een website opgezet, blogs werden geschreven, de bedrijfsadministratie werd professioneel aangepakt, contracten werden opgesteld door juristen en de droom van beide werd werkelijkheid.

Bureau-M2 werd gelanceerd in het begin van 2022.

‘Architectuur is de trots van de nieuwe generatie’

De visie van Bureau-M2 is om zowel particuliere als zakelijke klanten te kunnen voorzien van zijn of haar eigen droom project. Wij ontwerpen de mooiste nieuwbouw villa’s, bedrijfspanden, verbouwingen en transformaties.

Dit doen wij door het leuker, eenvoudiger en beter maken van het ontwerpproces voor de klant. Vaak wordt bouwen of verbouwen gezien als een langdurig vervelend proces, wij zien dit juist liever als een interessant en mooi proces. Door in controle, transparant en goed bereikbaar te blijven voor alle klanten zorgen wij voor een succesvol project zonder verassingen.

Onze kernwaarden:

  1. Afspraak is afspraak
  2. Persoonlijke aandacht
  3. Betrouwbaarheid
  4. Kwalitatief ontwerp
  5. Tijdige levertijd

Hoogwaardige architectuur en design bereikbaar maken voor iedereen.

Wij voorzien iedereen tijdig van prachtige ontwerpen. Dit doen wij met persoonlijke persoonlijke aandacht voor elke klant en een frisse blik. Middels onze bouwkundige achtergrond en ervaring krijgt iedereen gedegen advies en de hulp die benodigd is.

Naast ontwerpen maken wij kwalitatieve bouwtekeningen, hoogwaardige visualisaties, werken wij elk project uit tot in detail en verzorgen wij de volledige vergunningsaanvraag voor elke klant.

Wij willen niet alleen dat de klant trots kan zijn op de uitwerking van zijn of haar wens maar ook wij willen met trots kunnen laten zien wat we voor de klant hebben kunnen betekenen.

Bureau-M2 heeft geen eigen architectonische voorkeur of standaard ontwerp. Het blijft tenslotte uw woning of droom. Uiteraard zullen wij er met veel passie en toewijding meedenken met uw wensen en dit verwerken tot een prachtig ontwerp. Wij stoppen pas als u tevreden bent!

Om onze particuliere en zakelijke klanten te kunnen voorzien van een fantastisch ontwerp en een geslaagde uitvoering, staan wij alle klanten nauw in contact. Bij de opstart van een project komen wij het liefst zo snel mogelijk met u in contact op de projectlocatie.

Wij geloven er niet in dat er een ontwerp of tekening van afstand gemaakt kan worden. Er zal altijd op locatie gekeken moeten worden. Niet alleen om de bestaande tekeningen te controleren maar ook om het gevoel en de sfeer van het project in ons op te kunnen nemen.

Na de eerste ontmoeting kan het niet zo zijn dat u opeens niks meer van ons hoort. Wij zullen u altijd up to date houden van de voortgang in het project en een duidelijke opleverdatum met u communiceren. Wij zullen er proactief voor zorgen dat er met alle details rekening wordt gehouden.

Het bedrijf is altijd up to date van de nieuwste ontwikkelingen in de markt en voorzien van de beste hardware en software. Het kantoor van Bureau-M2 is altijd open voor bezoek. Wij vinden het belangrijk dat mensen ons weten te vinden en bij ons binnen kunnen stappen als ze willen praten over een project.

Team

Portret Martijn Zondag Vierkant Bureau-M2 bouwkundig ontwerpbureau en adviesbureau van Nederland amsterdam Utrecht Haarlem Heemstede Bloemendaal Heerhugowaard Alkmaar regio Noord-Holland
Martijn Zondag
Eigenaar | Bouwkundig ontwerper
Martijn Zondag is na zijn studie Built Environment op de Hogeschool van Amsterdam (specialisatie projectmanagement) 2 jaar werkzaam geweest bij Ballast Nedam. Hier heeft hij een éénjarig traineeship doorlopen en daarna is hij als werkvoorbereider bij Building Projects Speciale projecten werkzaam geweest. Hier is Martijn actief geweest in grootschalige woning en utiliteitsbouw.

Zijn ambitie is altijd al geweest om uiteindelijk een eigen bedrijf te starten in de bouwnijverheid. Tijdens zijn studie en naast zijn werk is hij altijd al bezig geweest met het faciliteren van kleinschalige omgevingsvergunningen. Door diversen kleine en grote projecten had hij hier al redelijk wat ervaring mee opgebouwd.
Icoon mailIcoon LinedInIcoon telefoon

Team

Portret Martijn Vreeker Vierkant Bureau-M2 bouwkundig ontwerpbureau en adviesbureau van Nederland amsterdam Utrecht Haarlem Heemstede Bloemendaal Heerhugowaard Alkmaar regio Noord-Holland
Martijn Vreeker
Eigenaar | Bouwkundig ontwerper
Martijn Vreeker is na zijn studie Built Environment op de Hogeschool van Amsterdam (specialisatie architectuur) direct gaan werken voor diverse architectenbureaus. Hier heeft hij als ontwerper en bouwkundig specialist vele projecten van A tot Z uit mogen werken.

Ondernemerschap heeft altijd al door het bloed van Martijn gestroomd. Daarom heeft hij naast zijn werkzaamheden in dienstverband al snel als zelfstandige het bureau OBMV opgezet. Namens dit bedrijf heeft hij al vele particulieren en zakelijke opdrachtgevers voorzien van mooie ontwerpen, bouwkundig tekenwerk, advies en rapportages. Daarnaast voor verschillende klanten artist impressions ontwikkeld en omgevingsvergunningen gefaciliteerd.
Icoon mailIcoon LinedInIcoon telefoon

Team

Floris de Bruïne
Bouwkundig tekenaar
Floris de Bruïne is na zijn studie Built Environment op de Hogeschool van Amsterdam (specialisatie architectuur) in dienst gekomen bij Bureau-M2.
Sinds september 2023 is Floris in dienst als bouwkundig ontwerper, Floris is handig met de nieuwste 3D software en is up to date van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bouwkundig modelleren. In 2024 gaat Floris beginnen met zijn master Architecture, Urbanism and Building Sciences in Delft, uiteindelijk wilt Floris over een aantal jaar zijn eigen architectenbureau beginnen.
Icoon mailIcoon telefoon

Team

Tom Hagemans
Stagiair | Bouwkundig tekenaar
Tom Hagemans is student bouwkunde en volgt het keuzedeel management en makelaardij op het MBO in Utrecht. Tom is een erg gemotiveerde student en dat blijkt ook, hij mag zijn opleiding versneld afronden! Tom doet bij ons bedrijf zijn eindexamen en hij zal klaar zijn in juni van het jaar 2024. Na het afronden van de opleiding wil Tom graag gaan ondernemen of eventueel doorstuderen, tijdens zijn stage bij Bureau-M2 B.V. hoopt hij meer te leren over ondernemen, bouwtechniek en BIM om straks een onderbouwde keuze te kunnen maken voor de toekomst. Bureau-M2 B.V. is erg blij met zijn komst en hulp binnen het bedrijf. Voor Bureau-M2 doet Tom diverse werkzaamheden zoals het helpen bij tekenwerk, ontwerpen, bedrijfsadministratie en het beheer van de social media.
Icoon mailIcoon telefoon

Veelgestelde vragen

Hieronder staan onze meest gehoorde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? schroom dan niet om contact op te nemen. Wellicht kunnen wij alsnog antwoord geven op uw vraag.
Waarom moeten wij kiezen voor Bureau-M2 in plaats van een ander bouwkundig ontwerpbureau?

Wij bieden meer dan alleen bouwkundige tekeningen of een ontwerp. Wij gaan door daar waar de rest stopt. Wij realiseren ons als geen ander dat communicatie het project maakt of breekt. Daarom steken wij hier veel tijd in en zullen wij elke klant op de hoogte houden van de voortgang.

Door onze breed georiënteerde opleidingen Built Environment architectuur (Martijn Vreeker) & Built Environment projectmanagement (Martijn Zondag) hebben wij verstand van architectuur, materiaalkunde, geld, constructies, bouwfysica, bouwkundig modeleren in 3D en nog veel meer. Wij weten dat bouwen een kostbare zaak is en zullen er als dit nodig is voor zorgen dat binnen de gestelde randvoorwaarden als budget, tijd en gebruikswaarde wordt gebleven. Tijdens het hele ontwerp en bouwproces bewaken we het kwaliteitsniveau en schakelen waar nodig andere disciplines in.

Ons doel is niet het zo snel mogelijk verkrijgen van een vergunning maar wij streven naar het beste resultaat mogelijk voor uw persoonlijke wens. We besteden veel aandacht aan de details en materialen.

Onze expertise en vakmanschap zullen uw project naar een hoger niveau tillen en al uw wensen omzetten in concrete resultaten. Veel mensen zien op tegen een grote verbouwing of bouwplan. Door onze werkwijze horen wij van vrijwel alle klanten dat het ontwerpproces eigenlijk best leuk is.

Wij zijn extreem trots op onze klantgerichte aanpak, onze creativiteit, aandacht voor details en de resultaten die wij voor iedereen weten te behalen.

Welke diensten bieden jullie aan?

Wij bieden een integrale aanpak, vanaf het eerste haalbaarheidsonderzoek en eventuele vooroverleg met de gemeente tot de volledige aanvraag van een omgevingsvergunning, met eventueel bouwbegeleiding tot en met de oplevering aan toe.

Wij ontwerpen en begeleiden de verbouwing en de bouw van villa’s, appartementen, meer- en eengezinswoningen, bedrijfspanden, bedrijfskantoren en nog veel meer. In alle gevallen streven wij naar een ketensamenwerking tussen opdrachtgever, constructeur en Bureau-M2.

Tijdens de ontwerpfase presenteren we goed onderbouwde plattegronden en ontwerpvoorstellen in diverse ontwerpsessies, er zal pas gewerkt worden aan details en uitwerkingen zodra de klant 100% tevreden is over het ontwerp. Wij zijn oplossings- en resultaatgericht.

Mijn eigen ingediende vergunningsaanvraag is afgekeurd, kunnen jullie deze herstellen en aanvullen?

Afhankelijk van de kwaliteit van het werk wat al geleverd is door derden kunnen wij dit herstellen op zeer korte termijn. De gevraagde 4 weken is vaak niet haalbaar maar, als er uitstel wordt aangevraagd bij de gemeente is er in onze planning vaak wel wat mogelijk. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om niet nog meer dagen/weken te verspillen.

Hebben jullie een constructeur in dienst?

Nee, wij hebben geen constructeur in dienst. Wel werken wij goed samen met verschillende partijen en bieden deze ook aan in onze offerte (indien nodig) Wij behouden dan ook de regie over het project en alle bijkomende communicatie tussen constructeur, gemeente en eventueel welstand of monumentenzorg.

Diensten

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Zelf uw droomhuis bouwen is een uitdagende stap. Al uw woonwensen vertalen naar tekeningen kost veel tijd en energie. U hoeft dit niet alleen te doen. Bureau-M2 ontzorgd van A tot Z. Wij kunnen u als ervaren ontwerpers en bouwkundigen tijdens het gehele bouwtraject begeleiden en vrijwel alles uit handen nemen.

Diensten

Verbouwing

Het verbouwen van een woning is een uitdagend en leuk proces. De bestaande woning legt beperkingen op en vraagt om een creatief plan. Als bouwkundig ontwerp bureau nemen wij u graag mee in dit proces. Als gids begeleiden wij u, van grof naar fijn, in alle stappen die genomen moeten worden om tot het perfecte resultaat te komen.

Diensten

Visualisaties

Heeft u ook moeite met het lezen van bouwtekeningen of kunt u geen beeld maken van hoe het eindresultaat wordt? Maak gebruik van onze visualisatie technieken en mogelijkheden voor elke fase in uw project. Voor visualisaties van zowel exterieur als interieur bent u bij ons op het juiste adres.

Bent u geïnspireerd?

Neem dan contact op via ons formulier of boek direct uw gratis en vrijblijvende inloopspreekuur