Zeist

Luxe transformatie villa Zeist

Voor deze karakteristieke vrijstaande villa uit 1932 in Zeist zijn wij vanaf de eerste schetsen tot en met de oplevering van het pand betrokken. De gehele woning is opnieuw ingedeeld, verduurzaamd en voorzien van een prachtig ontwerp. De aanbouw welke is uitgevoerd in moderne stijl geef deze woning een unieke uitstraling. Bent u benieuwd naar de verbouwing van deze woning? Je kunt het volgen via onze social media pagina's of via het Instagram en Youtube kanaal 'Nummertje39'.

Geleverde dienst:

Verbouwing
Visualisatie
Opdrachtgever
Particulier
Jaar
2023
Plaats
Zeist
Oppervlakte bestaand
149
Oppervlakte gewijzigd
271
Status
In ontwerp
Project Details

Voor deze karakteristieke vrijstaande villa uit 1932 in Zeist zijn wij vanaf de eerste schetsen tot en met de oplevering van het pand betrokken. Samen met de opdrachtgevers hebben wij in meerdere sessies gezocht naar de perfecte indeling die aan alle wensen voldoet. De woning is van top tot teen aangepakt. De gehele woning is opnieuw ingedeeld, verduurzaamd en voorzien van  nieuwe materialen en hoogwaardige afwerkingen. U kunt de verbouwing volgen via Instagram en YouTube via het kanaal Nummertje39. Bijzonder aan dit ontwerp is dat er een uitbouw van maar liefst 80m2 wordt gerealiseerd met hier onder een kelder van nog eens 65m2.
Het design van de uitbouw is modern en in alle details komen strakke lijnen terug. Dit zorgt er voor dat de uitbouw onderschikt blijft aan de woning. Met deze hoogwaardige aanbouw in combinatie met de nieuwe exclusieve tuin inclusief zwembad is dit het pareltje uit de villawijk geworden.

No items found.
Bent u geïnspireerd?

Neem dan contact op via ons formulier of boek direct uw gratis en vrijblijvende inloopspreekuur