Vianen

Ontwikkeling twee nieuwe appartementen met verbouwing woonhuis

Uitbouw vrijstaande woning en transformatie oude werkplaats tot twee luxe appartementen Voor deze woning uit 2004 hebben wij de bewoners mogen helpen met het splitsen van het perceel en het ontwerpen van een aanbouw in de stijl van de woning. De garage die is toegevoegd is maar liefst 11 x 4 meter en voorzien van twee verdiepingen. In de garage is ruimte voor twee elektrische auto’s en op de eerste verdieping is een royale slaapkamer met eigen badkamer gerealiseerd. De ongeïsoleerde werkplaats op het aangekochte perceel van de buren is geheel in stijl getransformeerd tot dubbel appartement met een totaal oppervlak van ongeveer 160m2. Beide appartementen zullen verhuurd worden. Erg leuk om in het Rijkbeschermde stadsgedeelte van Vianen waardevolle vierkantemeters te mogen bebouwen.

Geleverde dienst:

Verbouwing
Visualisatie
Opdrachtgever
Particulier
Jaar
2023
Plaats
Vianen
Oppervlakte bestaand
386
Oppervlakte gewijzigd
485
Status
In ontwerp
Project Details

Uitbouw vrijstaande woning en transformatie oude werkplaats tot twee luxe appartementen

Voor deze woning uit 2004 hebben wij de bewoners mogen helpen met het splitsen van het perceel en het ontwerpen van een aanbouw in de stijl van de woning. De garage die is toegevoegd is maar liefst 11 x 4 meter en voorzien van twee verdiepingen. In de garage is ruimte voor twee elektrische auto’s en op de eerste verdieping is een royale slaapkamer met eigen badkamer gerealiseerd.

De ongeïsoleerde werkplaats op het aangekochte perceel van de buren is geheel in stijl getransformeerd tot dubbel appartement met een totaal oppervlak van ongeveer 160m2. Beide appartementen zullen verhuurd worden.

Erg leuk om in het Rijkbeschermde stadsgedeelte van Vianen waardevolle vierkantemeters te mogen bebouwen.

No items found.
Bent u geïnspireerd?

Neem dan contact op via ons formulier of boek direct uw gratis en vrijblijvende inloopspreekuur