Wadenoiijen

Nieuwbouw praktijkruimte Wadenoijen

Door deze opdrachtgever zijn wij gevraagd de bestaande schuur die door vocht problemen niet meer geschikt was voor gebruik te vernieuwen met een nieuwbouw ontwerp. In dit nieuwe bijgebouw zit een zee van ruimte met maar liefst 96m2 opslag en een praktijkruimte voor het bedrijf van de bewoonster. In deze prachtige salon zullen vele pedicure behandelingen worden gegeven in de toekomst.Het bijgebouw is van alle gemakken en luxe voorzien.

Geleverde dienst:

Nieuwbouw
Visualisatie
Opdrachtgever
Particulier
Jaar
2022
Plaats
Wadenoiijen
Oppervlakte bestaand
48
Oppervlakte gewijzigd
96
Status
Lopende vergunningsaanvraag
Project Details

De bewoners hebben als eisen meegegeven dat de nieuwbouw binnen de landelijke omgeving moet passen. De vormgeving met het traditionele zadeldak, de rode pannen en kozijnen met een roedeverdeling is gelijk aan de uitstraling van schuren in de directe omgeving.

Het zwarte rabat met een gemetselde borstwering geeft een stevige body en luxe uitstraling aan dit ontwerp wat past bij de werkzaamheden die in de schuur worden uitgevoerd. Omdat er dagelijks gewerkt wordt in deze schuur is hij uitgevoerd met goede isolatie, duurzame installaties en een strakke afwerking in het interieur.

De in het zwart gepoedercoate zinken hemelwaterafvoeren en dakgoot geven in combinatie met de verlichting op de gevel het effect waar de opdrachtgever naar opzoek was, het zijn zeer fraaie details die zeker niet standaard genoemd kunnen worden. Van een afstand zou je eerder zeggen dat dit een vrijstaande woning is in plaats van een bijgebouw.

No items found.
Bent u geïnspireerd?

Neem dan contact op via ons formulier of boek direct uw gratis en vrijblijvende inloopspreekuur