Buurmalse

Ontwerp aanbouw en frisse update exterieur bestaande woning

Herindeling en transformatie vrijstaande woning te Buurmalsen Voor deze woning uit 1933 zijn de bewoners opzoek gegaan naar uitbreidingsmogelijkheden een optimalisatie van de interne indeling, na lang puzzelen zijn de bewoners toch op zoek gegaan naar professionele hulp. Wij hebben ze geholpen met meerdere schetsontwerpen, artist impressions en bouwkundig advies. De artist impressions in verschillende kleurstellingen hebben de bewoners erg geholpen met het kiezen van de kleurencombinaties. Erg leuk om deze toch wel gedateerde woning weer helemaal passend in de trends van nu terug te zien precies zoals ontworpen.

Geleverde dienst:

Verbouwing
Visualisatie
Opdrachtgever
Particulier
Jaar
2023
Plaats
Buurmalse
Oppervlakte bestaand
105
Oppervlakte gewijzigd
163
Status
In aanbouw
Project Details

Herindeling en transformatie vrijstaande woning te Buurmalsen

Voor deze woning uit 1933 zijn de bewoners opzoek gegaan naar uitbreidingsmogelijkheden een optimalisatie van de interne indeling, na lang puzzelen zijn de bewoners toch op zoek gegaan naar professionele hulp. Wij hebben ze geholpen met meerdere schetsontwerpen, artist impressions en bouwkundig advies.

De artist impressions in verschillende kleurstellingen hebben de bewoners erg geholpen met het kiezen van de kleurencombinaties. Erg leuk om deze toch wel gedateerde woning weer helemaal passend in de trends van nu terug te zien precies zoals ontworpen.

No items found.
Bent u geïnspireerd?

Neem dan contact op via ons formulier of boek direct uw gratis en vrijblijvende inloopspreekuur