Eck en Wiel

Ontwerp aanbouw en schuur Eck en Wiel

Via onze vaste partner hebben wij de vraag gekregen of wij een ontwerp kunnen uitwerken voor een nieuwe aanbouw. Momenteel staat er al een aanbouw en een vrijstaande schuur maar deze zijn aan het einde van de levensduur. Wij hebben de klant kunnen verassen door in de artist impressions gelijk een voorstel te doen om de bestaande woning in een andere stijl te transformeren. De materialen zijn in basis gelijk gebleven alleen de kleuren zijn aangepast. De rabat delen zijn in de huidige situatie donker blauw en er is geen borstwering aanwezig op het stucwerk. Door deze simpele aanpassen heeft de gehele woning weer een moderne uitstraling. Het overstek in combinatie met de esthetische kolommen geven de aanbouw een stoere uitstraling. Door de aanpak van het exterieur van de bestaande woning is nu een duidelijke architectonische samenhang tussen bestaand en nieuw. Het geheel smelt in elkaar over en tot in de laatste detail uitgedacht en ontworpen.

Geleverde dienst:

Verbouwing
Visualisatie
Opdrachtgever
Particulier
Jaar
2023
Plaats
Eck en Wiel
Oppervlakte bestaand
115
Oppervlakte gewijzigd
141
Status
In aanbouw
Project Details

Via onze vaste partner hebben wij de vraag gekregen of wij een ontwerp kunnen uitwerken voor een nieuwe aanbouw. Momenteel staat er al een aanbouw en een vrijstaande schuur maar deze zijn aan het einde van de levensduur. Wij hebben de klant kunnen verassen door in de artist impressions gelijk een voorstel te doen om de bestaande woning in een andere stijl te transformeren. De materialen zijn in basis gelijk gebleven alleen de kleuren zijn aangepast. De rabat delen zijn in de huidige situatie donker blauw en er is geen borstwering aanwezig op het stucwerk. Door deze simpele aanpassing heeft de gehele woning weer een moderne uitstraling. Het overstek in combinatie met de esthetische kolommen geven de aanbouw een stoere solide uitstraling.

De aanbouw en de schuur zijn voorzien van een geïsoleerde betonvloer, hoogwaardige isolatie, een lichtstraat, HSB wanden en een strakke gevel met stuc- en schilderwerk. Op de schuur komen zonnepanelen om de vaste lasten te drukken.

Door de aanpak van het exterieur van de bestaande woning is nu een duidelijke architectonische samenhang tussen bestaand en nieuw. Het geheel smelt in elkaar over en tot in de laatste detail uitgedacht en ontworpen.

No items found.
Bent u geïnspireerd?

Neem dan contact op via ons formulier of boek direct uw gratis en vrijblijvende inloopspreekuur