Aerdenhout

Verbouwing woning Aerdenhout

Voor deze mooie authentieke woning uit 1931 hebben wij een vergunningsvrije aanbouw ontworpen aan de zijkant en achterzijde van de woning. Geheel passend binnen de architectonische aspecten van de bestaande woning.

Geleverde dienst:

Verbouwing
Verduurzaaming
Opdrachtgever
Particulier
Jaar
2022
Plaats
Aerdenhout
Oppervlakte bestaand
143
Oppervlakte gewijzigd
190
Status
In aanbouw
Project Details

Voor deze mooie authentieke woning uit 1931 hebben wij een vergunningsvrije aanbouw ontworpen aan de zijkant en achterzijde van de woning. Geheel passend binnen de architectonische aspecten van de bestaande woning. Verder is de gehele woning is volledig opnieuw ingedeeld, zowel de begane grond als de verdieping en de zolder. De woning is technisch uitgewerkt met duurzame materialen en verwarmingstechnieken. Bouwkundig is de isolatie, beglazing, kozijnen en de begane grondvloer vervangen voor een betonvloer. Ook is de spouwmuur met verschillende methodes na geïsoleerd. Al met al een erg complete en verduurzaming.

Verder is het interieur van de woning door de bewoonster welke interieur architecte is van beroep compleet gerestyled met een luxe keuken, badkamer en mooie stalen kozijnen.

No items found.
Bent u geïnspireerd?

Neem dan contact op via ons formulier of boek direct uw gratis en vrijblijvende inloopspreekuur