Westwoud

Verduurzamen bestaande woning met aanbouw Westwoud

Aanbouw, gevelwijziging en verduurzaming vrijstaande woning Onze opdrachtgever heeft besloten de rest van zijn leven te willen verblijven in de woning waar hij al zo lang met plezier heeft gewoond. Hiervoor waren wel wat aanpassingen nodig in de woning. Er is een aanbouw ontworpen met een royale slaapkamer met badkamer ensuite. De gehele woning is hoogwaardig verduurzaamd, alle gevels zijn afgebroken en daar zijn zeer goed geïsoleerde gevel elementen voor terug gekomen afgewerkt met verticaal thermisch verduurzaamd ayouss houten gevelbekleding. De kap is geisoleerd, de vloeren zijn geïsoleerd en alle kozijnen zijn vervangen. Met onze artist impressions en tekeningen hebben wij de gemeente kunnen overtuigen tot het verlenen van een vergunning voor deze compleet nieuwe look in de straat.

Geleverde dienst:

Verduurzaming
Verbouwing
Opdrachtgever
Particulier
Jaar
2023
Plaats
Westwoud
Oppervlakte bestaand
135
Oppervlakte gewijzigd
170
Status
Vergund
Project Details

Aanbouw, gevelwijziging en verduurzaming vrijstaande woning

Onze opdrachtgever heeft besloten de rest van zijn leven te willen verblijven in de woning waar hij al zo lang met plezier heeft gewoond. Hiervoor waren wel wat aanpassingen nodig in de woning. Er is een aanbouw ontworpen met een royale slaapkamer met badkamer ensuite.

De gehele woning is hoogwaardig verduurzaamd, alle gevels zijn afgebroken en daar zijn zeer goed geïsoleerde gevel elementen voor terug gekomen afgewerkt met verticaal thermisch verduurzaamd ayouss houten gevelbekleding. De kap is geisoleerd, de vloeren zijn geïsoleerd en alle kozijnen zijn vervangen.

Met onze artist impressions en tekeningen hebben wij de gemeente kunnen overtuigen tot het verlenen van een vergunning voor deze compleet nieuwe look in de straat.

No items found.
Bent u geïnspireerd?

Neem dan contact op via ons formulier of boek direct uw gratis en vrijblijvende inloopspreekuur